Jacques Kidsdisco wordt georganiseerd in BLOK0180, Haarspitwei 9, 2992ZB in Barendrecht. 

Het is verplicht om je vooraf aan te melden voor de disco. Zonder reservering en bevestiging van ons heb je geen toegang tot de disco.

Disco is voor kids van 7 t/m 12 jaar. Deuren open 18.45 uur, einde avond 22.00 uur. Uiteraard hebben wij de nieuwste hits, discolampen en stroboscopen. Jacques draait de muziek.

Er is voldoende toezicht aanwezig. Entree € 6,00 per kind (exclusief limonade en snoep). Consumpties zijn bij BLOK0180 te koop. De prijzen zijn: beker siroop € 0,50 - blikje limonade € 2,00 - zakje chips/snoep/reep chocolade € 1,00.

De garderobe in BLOK0180 is niet groot daarom verzoeken wij je jas mee naar huis te geven met je ouder(s). Wanneer je weer opgehaald wordt dan kan je jas weer worden meegenomen door je ouder(s) zodat je deze gelijk weer aan kan trekken. Dit voorkomt geduw, chaos, gezoek en drukte bij de garderobe.

Het is (in verband met corona) niet mogelijk dat ouders hun kinderen binnen op komen halen, wij verzoeken u duidelijke afspraken met uw kind te maken over ophaaltijd en ophaalplaats. Ouders kunnen uiteraard wel buiten bij de deur hun kind/kinderen ophalen.

 

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me